LEAN principes en gedachten

Hoewel het bestaan van productlijnen die zowel in de hygiënische als de chemische industrieën toepasbaar zijn onwaarschijnlijk lijkt, zien we steeds vaker dat de proces en product eisen op elkaar aan beginnen te sluiten, ook al is het voor hele andere redenen. We zijn geen onbekende met ATEX en kunnen veilige en gecertificeerde producten leveren als de toepassing daarom vraagt.

Het belang van een optimaal ontwerp, verbeterde productkwaliteit, hogere zuiverheden, proces efficiëntie en duurzaamheid spelen ook binnen de Chemie een steeds grotere rol. Ook deze industrie staat onder druk door stijgende grondstofprijzen, grondstof tekorten- en mensen schaarste. Dit creëert de noodzaak om goed te kijken waar onnodige verspilling van energie, middelen of eindproduct tegen gegaan kan worden.

20 jaar ervaring

Duizenden oplossing

Honderden succesvolle projecten

MINDER ENERGIE EN VERSPILLING

Binnen Hygienic Process Systems B.V. en onze partners bestaat veel kennis en ervaring in het verduurzamen van processen door de vervanging van energie slurpende apparatuur, het maximaliseren van productie en het minimaliseren van verspilling.

Wij bieden oplossingen aan fabrikanten en verwerkers van a.o. oliën, verf, lakken, pigmenten, wasmiddelen, schoonmaakmiddelen, reinigingsdoekjes, oplosmiddelen, vloeibare chemicaliën, bestrijdingsmiddelen, isolatiematerialen en brandstoffen.


Heb jij een mix, meng, dispergeer of ander probleem? Wil jij weten waar je bedrijf energie kan besparen of verspilling tegen kan gaan? Neem dan contact met ons op.

VOOR IEDERE APPLICATIE EEN OPLOSSING

DOWNLOAD DE bedrijfspresentatie

VOOR IEDERE APPLICATIE EEN OPLOSSING

DOWNLOAD DE BROCHURE

OPLOSSINGEN VOOR DE INDUSTRIE

Onze producten bieden (maatwerk) oplossingen voor de chemische industrie:


  1. Mix en meng apparatuur
  2. Product recovery systemen
  3. Hogedruk homogenisatoren
  4. Tank reiniging
  5. Droge stoffen dosering & handling
  6. Warmtewisselaars
  7. Pompen
  8. Afsluiters

De verbindende factor

laat het werken

Onder de Connecting Processes groep vallen meerdere bedrijven die hun producten en diensten individueel aanbieden in de voedsel-, de farmaceutische, de cosmetische en chemische industrie. De bedrijven zijn complementair aan elkaar en combineren hun kennis en expertise tijdens projecten zodat we altijd de juiste specialisten aan tafel te hebben zitten, de juiste vragen stellen en projecten de eerste keer goed opleveren. 

Connecting Processes is DE verbindende factor.


Duurzame werkwijze

Betrouwbare producten & services

Ontzorging van A tot Z


heb je vragen?

Neem contact op met de experts.

Kom langs op locatie

Tinstraat 6, 4823 AA, BredaOF mail ons

info@hyprosys.com

terugbelverzoek

Binnen 4 uur bellen we je terug.© 2003 – 2023 – Connecting Processes BV | Branded by BRANDBITS®