de ideale partner voor jouw proces

Binnen de Cosmetisch industrie is een beweging gaande om productieprocessen hygiënischer en soms zelfs volgens EHEDG-richtlijnen in te richten. Het feit dat wij de gezamenlijke kennis van Hygienic Process Systems B.V. en onze partners zonder terughoudendheid delen maakt ons een waardevolle partner tijdens deze transitie. Wij staan dicht bij de klant en waken erover dat apparatuur correct wordt gespecificeerd, toegepast en aangesloten.

De waarde van onze bijdrage is niet alleen terug te vinden in de oplossing die productkwaliteit verhogen, processen efficiënter maken of de duurzaamheid verhogen. Ook niet in het feit dat ze onnodige verspilling van energie, grondstoffen of eindproduct tegen te gaan. Onze echte waarde zit hem in het feit dat wij valkuilen voorkomen en dat we met onze gedrevenheid om dingen de eerste keer goed te doen, meekijken met de installatie van onze producten.

20 jaar ervaring

40+ specialisten

300+ succesvolle projecten

minder energie en verspilling

Wil jij meer weten over de transitie naar een hygiënisch design (EHEDG)? Wil je weten waar je bedrijf energie kan besparen of verspilling tegen kan gaan? Neem dan contact met ons op.

Wij bieden oplossingen aan voor fabrikanten en verwerkers van a.o. lotions, zonnebrand, zalfjes, make-up, parfum, shampoo, zeep, hygiënische en reinigingsdoekjes.

VOOR IEDERE APPLICATIE EEN OPLOSSING

DOWNLOAD DE bedrijfspresentatie

VOOR IEDERE APPLICATIE EEN OPLOSSING

DOWNLOAD DE BROCHURE

OPLOSSINGEN VOOR DE INDUSTRIE

Onze producten bieden (maatwerk) oplossingen voor de cosmetische industrie:


  1. Mix, meng en maal apparatuur
  2. Product recovery systemen
  3. Hogedruk homogenisatoren
  4. Tank reiniging
  5. Droge stoffen dosering & handling
  6. Warmtewisselaars
  7. Pompen
  8. Afsluiters

De verbindende factor

laat het werken

Onder de Connecting Processes groep vallen meerdere bedrijven die hun producten en diensten individueel aanbieden in de voedsel-, de farmaceutische, de cosmetische en chemische industrie. De bedrijven zijn complementair aan elkaar en combineren hun kennis en expertise tijdens projecten zodat we altijd de juiste specialisten aan tafel te hebben zitten, de juiste vragen stellen en projecten de eerste keer goed opleveren. 

Connecting Processes is DE verbindende factor.


Duurzame werkwijze

Betrouwbare producten & services

Ontzorging van A tot Z


heb je vragen?

Neem contact op met de experts.

Kom langs op locatie

Tinstraat 6, 4823 AA, BredaOF mail ons

info@hyprosys.com

terugbelverzoek

Binnen 4 uur bellen we je terug.© 2003 - 2024 - Connecting Processes BV | Branded by BRANDBITS®