onze oplossingen voegen waarde toe

De voedingsmiddelen en dranken industrieën gaan hand en hand. Ook binnen de drankenindustrie voegen onze oplossingen waarde toe aan de processen.  Of het nu gaat om het inmengen van uitdagende poeders, dispenseren, nat malen of het homogeen houden van dranken. Het homogeniseren of product recovery van leidingwerk, de drankenindustrie gebruikt het allemaal.

Zowel binnen Hygienic Process Systems B.V. als bij onze partners bestaat een veel kennis en ervaring voor het vinden van oplossing die de productkwaliteit verhogen, processen efficiënter maken of de duurzaamheid verhogen door onnodige verspilling van energie, grondstoffen of eindproduct tegen te gaan, wij zijn er voor jullie.

20 jaar ervaring

40+ specialisten

300+ succesvolle projecten

minder ENERGIE EN VERSPILLING

Heb jij een mix, meng, dispergeer of ander probleem? Wil jij weten waar je bedrijf energie kan besparen of verspilling tegen kan gaan? Neem dan contact met ons op.


Wij bieden oplossingen aan voor fabrikanten en verwerkers van a.o. Frisdranken, dranken, bier, wijn, siropen, sappen, melk en alternatieven.

OPLOSSINGEN VOOR DE INDUSTRIE

Onze producten bieden (maatwerk) oplossingen voor de drankenindustrie:

  1. Mix, meng en maal apparatuur
  2. Product recovery systemen
  3. Hogedruk homogenisatoren
  4. Tank reiniging
  5. Droge stoffen dosering & handling
  6. Warmtewisselaars
  7. Pompen
  8. Afsluiters

De verbindende factor

laat het werken

Onder de Connecting Processes groep vallen meerdere bedrijven die hun producten en diensten individueel aanbieden in de voedsel-, de farmaceutische, de cosmetische en chemische industrie. De bedrijven zijn complementair aan elkaar en combineren hun kennis en expertise tijdens projecten zodat we altijd de juiste specialisten aan tafel te hebben zitten, de juiste vragen stellen en projecten de eerste keer goed opleveren. 

Connecting Processes is DE verbindende factor.

Duurzame werkwijze

Betrouwbare producten & services

Ontzorging van A tot Z


heb je vragen?

Neem contact op met de experts.

Kom langs op locatie

Tinstraat 6, 4823 AA, BredaOF mail ons

info@hyprosys.com

terugbelverzoek

Binnen 4 uur bellen we je terug.© 2003 - 2024 - Connecting Processes BV | Branded by BRANDBITS®