passie voor de industrie

We hebben een passie voor de levensmiddelenindustrie. Onze apparatuur, componenten en oplossingen voegen waarde toe aan de processen binnen de deze brunch. Binnen de grote variëteit in ingrediënten, viscositeiten en processen komen wij het best tot ons recht. Als je de lat laag legt, dan zijn er oplossingen genoeg, maar als je kritisch bent over product kwaliteit, consistentie en toepassing specifieke apparatuur nodig hebt, dan bel je ons

Binnen Hygienic Process Systems B.V. en onze partners bestaat een brede en diepe kennis op het gebied van voedingsmiddelen, met elk zijn eigen specialisme. Met deze kennis en ervaring vinden we de juiste oplossingen die de productkwaliteit verhogen, processen efficiënter maken of de duurzaamheid verhogen door onnodige verspilling van energie, grondstoffen of eindproduct tegen te gaan. 

20 jaar ervaring

40+ specialisten

300+ succesvolle projecten

minder energie en verspilling

Heb jij een mix, meng, dispergeer of ander probleem? Wil jij weten waar je bedrijf energie kan besparen of verspilling tegen kan gaan? Neem dan contact met ons op.

Onze oplossingen kunnen ingezet worden voor fabrikanten en verwerkers van o.a. sauzen, marinades, dressing, mosterd, margarine, eetbare oliën, mayonaise, eieren, vleesverwerkers, vleesvervangers, gom producten, plantaardige proteïne, snoepgoed, chocolade, bakkerijen en dierenvoeding.

oplossingen voor de industrie

Onze producten bieden (maatwerk) oplossingen voor de voedingsmiddelenindustrie.

  1. Mix, meng en maal apparatuur (Snoepgoed - Tomaten - Mayo - Mosterd)
  2. Product recovery systemen
  3. Hogedruk homogenisatoren
  4. Tank reiniging (brochure)
  5. Droge stoffen dosering & handling
  6. Warmtewisselaars
  7. Pompen
  8. Afsluiters

De verbindende factor

laat het werken

Onder de Connecting Processes groep vallen meerdere bedrijven die hun producten en diensten individueel aanbieden in de voedsel-, de farmaceutische, de cosmetische en chemische industrie. De bedrijven zijn complementair aan elkaar en combineren hun kennis en expertise tijdens projecten zodat we altijd de juiste specialisten aan tafel te hebben zitten, de juiste vragen stellen en projecten de eerste keer goed opleveren. 

Connecting Processes is DE verbindende factor.

Duurzame werkwijze

Betrouwbare producten & services

Ontzorging van A tot Z


heb je vragen?

Neem contact op met de experts.

Kom langs op locatie

Tinstraat 6, 4823 AA, BredaOF mail ons

info@hyprosys.com

terugbelverzoek

Binnen 4 uur bellen we je terug.© 2003 - 2024 - Connecting Processes BV | Branded by BRANDBITS®