kennis van de processen en industrie

Als het zuivel aangaat, dan voelen wij ons als een koe in de weide. Door jarenlange specialisatie kennen wij inmiddels alle processen door en door als het gaat over melk, en alle andere bewerkingen zoals ijs, crème fraise, yoghurt, karnemelk, koffiemelk, botersoorten en kazen.

Alle bedrijven binnen de Connecting Processes Group zijn groot geworden binnen de zuivelindustrie. Ook binnen deze industrie is men zich er steeds meer van bewust dat er naar de processen en apparatuur gekeken moet worden om bewuster met energie, drinkwater en grondstoffen om te gaan nu deze schaarser en kostbaarder worden.

20 jaar ervaring

40+ specialisten

300+ succesvolle projecten

Minder ENERGIE EN VERSPILLING

Zowel binnen Hygienic Process Systems B.V. als bij onze partners bestaat een brede kennis en ervaring als het gaat om oplossingen die de productkwaliteit verhogen, processen efficiënter maken of de duurzaamheid verhogen. Wij doen dit door via design excellence onnodige verspilling van energie, grondstoffen of eindproduct tegen te gaan. 

Heb jij een mix, meng, dispergeer of ander probleem? Wil jij weten waar je bedrijf energie kan besparen of verspilling tegen kan gaan? Neem dan contact met ons op.


Onze oplossingen kunnen ingezet worden voor fabrikanten en verwerkers van o.a. melk, kaas, boter, (drink) yoghurt, vla, babyvoeding, melkpoeder, whey en alternatieven.

VOOR IEDERE APPLICATIE EEN OPLOSSING

DOWNLOAD DE bedrijfspresentatie

VOOR IEDERE APPLICATIE EEN OPLOSSING

DOWNLOAD DE BROCHURE

OPLOSSINGEN VOOR DE INDUSTRIE

Onze producten bieden al vele jaren een uitstekende (maatwerk) oplossingen voor de zuivelindustrie.

  1. Mix, meng en maal apparatuur
  2. Product recovery systemen
  3. Hogedruk homogenisatoren
  4. Tank reiniging
  5. Droge stoffen dosering & handling
  6. Warmtewisselaars
  7. Pompen
  8. Afsluiters

De verbindende factor

laat het werken

Onder de Connecting Processes groep vallen meerdere bedrijven die hun producten en diensten individueel aanbieden in de voedsel-, de farmaceutische, de cosmetische en chemische industrie. De bedrijven zijn complementair aan elkaar en combineren hun kennis en expertise tijdens projecten zodat we altijd de juiste specialisten aan tafel te hebben zitten, de juiste vragen stellen en projecten de eerste keer goed opleveren. 


Connecting Processes is DE verbindende factor.

Duurzame werkwijze

Betrouwbare producten & services

Ontzorging van A tot Z


heb je vragen?

Neem contact op met de experts.

Kom langs op locatie

Tinstraat 6, 4823 AA, BredaOF mail ons

info@hyprosys.com

terugbelverzoek

Binnen 4 uur bellen we je terug.© 2003 - 2024 - Connecting Processes BV | Branded by BRANDBITS®