ADMIX

Admix is een fabrikant van hygiënische en industriële mengapparatuur. Met meer dan 30 jaar ervaring, ontwerpt, maakt en levert het bedrijf mengapparatuur die hoge prestaties en efficiëntie samenbrengen. De mixers van Admix voldoen aan alle behoeften op het gebied van mixen, mengen, dispergeren, emulgeren, homogeniseren en suspenderen.

Als specialist op het gebied van in-tank high shear batch mixers, lage snelheid roerwerken, in-line mengen, malen, deeltjesverkleining en poederdosering biedt Admix oplossingen voor de levensmiddelen-, dranken-, chemische, farmaceutische en cosmetische industrie. Mixers van Admix blinken uit in hun efficiëntie en lage energieverbruik.

VOOR IEDERE APPLICATIE EEN OPLOSSING

DOWNLOAD DE bedrijfspresentatie

VOOR IEDERE APPLICATIE EEN OPLOSSING

DOWNLOAD DE BROCHURE

voordelen van admix

  • SNELHEID
  • KWALITEIT
  • ENERGIE EFFICIËNTIE
  • EENVOUD
SNELHEID

De snelheid waarmee Admix apparatuur producten kunnen mixen is ongeëvenaard binnen de industrie. Veel klanten realiseren een verkorting van een batchtijd van 50 tot 75% wanneer zij overstappen op Admix Batch of inline high shear mixapparatuur.

33 jaar ervaring

1.000+ klanten wereldwijd

10.000+ opgeleverde machines

KWALITEIT

Admix produceert mix apparatuur van hoge kwaliteit die ontworpen is om gebruikt te worden. Dit maakt Admix apparatuur zeer geschikt voor uitdagende 24/7 toepassingen waar gom, COC’s, metaal oxides, bloem, eiwitten en soortgelijke ingrediënten verwerkt moeten worden. Admix high-shear mixers en poeder inductie systemen maken ingrediënten sneller nat en de-agglomereren ze met snelheden die door weinig andere apparatuur geëvenaard kan worden.

33 jaar ervaring

1.000+ klanten wereldwijd

10.000+ opgeleverde machines

ENERGIE EFFICIËNTIE

Waar andere leveranciers een metalen plaatje op 45 graden buigen en vastlassen, ontwerp Admix elke mix kop met CDF software zodat elke mix kop de optimale hoeveelheid vloeistof per kW verplaatst. Dit betekent dat Admix mixers efficiënter zijn en met kleinere motoren geleverd kunnen worden, zonder op prestatie in te leveren. Kleinere motoren betekent minder energie verbruik, soms wel meer dan 80% minder energie.

33 jaar ervaring

1.000+ klanten wereldwijd

10.000+ opgeleverde machines

EENVOUD

De samenstelling van een betrouwbare mixer is geen geheim. Alle batch mixers worden geleverd met een A-merk motor, oversized lagerframe, flens en aandrijfas met mix kop. Alles is ontworpen om jarenlang zorgeloos en onderhoudsvrij plezier van de mixer te garanderen. De finesse zit hem in de roerwerken die afgestemd worden op de toepassing waarin de mixer wordt gebruikt.

33 jaar ervaring

1.000+ klanten wereldwijd

10.000+ opgeleverde machines

Duurzame werkwijze

Betrouwbare producten & services

Ontzorging van A tot Z


heb je vragen?

Neem contact op met de experts.

Kom langs op locatie

Tinstraat 6, 4823 AA, BredaOF mail ons

info@hyprosys.com

terugbelverzoek

Binnen 4 uur bellen we je terug.© 2003 - 2024 - Connecting Processes BV | Branded by BRANDBITS®