FBF

Sinds 1987 ontwerpt en produceert FBF Italia hogedruk homogenisatoren. De expertise, kwaliteit en betrouwbaarheid van de FBF machines wordt dagelijks bewezen door de duizenden homogenisatoren die in meer dan 125 landen worden gebruikt. Bedrijven kiezen voor FBF omdat FBF-homogenisatoren een uitzonderlijke prijs/kwaliteit verhouding bieden en gebouwd worden met slijtvaste en a-merk componenten.

Naast de voorkeurspositie die FBF bij eindgebruikers geniet, zijn de FBF-homogenisatoren eveneens populair bij engineers, project bureau's en systeemintegrators die FBF-producten adviseren voor het homogeniseren en stabiliseren van zuivel, ijs, voedingsmiddelen, dranken, chemicaliën, cosmetica, farmaceutische preparaten en vele andere producten.

VOOR IEDERE APPLICATIE EEN OPLOSSING

DOWNLOAD DE bedrijfspresentatie

VOOR IEDERE APPLICATIE EEN OPLOSSING

DOWNLOAD DE BROCHURE

voordelen van FBF

  • ONTWERP
  • KWALITEIT
  • SERVICE EN ONDERHOUD
ONTWERP

Om een lange levensduur en lagere onderhoudskosten te bewerkstelligen worden FBF machines ontworpen en gebouwd met slijtvaste componenten. Dit verhoogde de efficiëntie van de machines aanzienlijk en verminderd stilstand in verband met storingen.

45 jaar ervaring

Vertegenwoordigd in 40+ landen

500+ klanten

5000+ opgeleverde machines

KWALITEIT

Uitgebreide kwaliteitstests, waaronder röntgenscanning van bewerkte componenten, de selectie van speciale materialen en het gebruik van hoogwaardige componenten zijn standard onderdeel van de kwaliteitscontrole. Alle machines onderworpen aan een cyclustests van meer dan 12 uur voordat ze de fabriek verlaten.

45 jaar ervaring

Vertegenwoordigd in 40+ landen

500+ klanten

5000+ opgeleverde machines

SERVICE EN ONDERHOUD

Wij realiseren ons dat onze dat onze vertegenwoordigers de eerste machine aan onze klanten verkopen, echter geloven wij ook dat de prestatie van onze after-sales service en onderhoud een tweede order verdienen. Service op FBF homogenisatoren wordt voor Hyprosys gedaan door getrainde en fabriek gecertificeerd monteurs van FCPS.

45 jaar ervaring

Vertegenwoordigd in 40+ landen

500+ klanten

5000+ opgeleverde machines

Duurzame werkwijze

Betrouwbare producten & services

Ontzorging van A tot Z


heb je vragen?

Neem contact op met de experts.

Kom langs op locatie

Tinstraat 6, 4823 AA, BredaOF mail ons

info@hyprosys.com

terugbelverzoek

Binnen 4 uur bellen we je terug.© 2003 - 2024 - Connecting Processes BV | Branded by BRANDBITS®