Flowcomm

Flowcomm Nederland BV is al bijna 20 jaar de exclusieve distributeur voor de CSF group (Bardiani afsluiters, CSF pompen, OMAC pompen & MBS warmtewisselaars). De kracht van het bedrijf zit niet alleen in de kwaliteit van de producten, maar voor een even zo groot deel in het hogere niveau van onze kennis. Kennis van het product, kennis van de markt, kennis van de problematiek.

Flowcomm is bekend met de uitdagingen binnen de voedingsmiddelen-, zuivel- en farmaceutische industrie en deelt deze kennis graag; dat maakt hen tot uitstekende partners. Flowcomm zorgt dat klanten kunnen rekenen op het rendement waar ze recht op hebben. Vanuit ervaring en een ruim blikveld over de werkzaamheid van deze producten.

VOOR IEDERE APPLICATIE EEN OPLOSSING

DOWNLOAD DE bedrijfspresentatie

VOOR IEDERE APPLICATIE EEN OPLOSSING

DOWNLOAD DE BROCHURE

voordelen van Flowcomm

  • AFSLUITERS
  • POMPEN
  • BUIZENWARMTEWISSELAARS
AFSLUITERS

De problematiek rondom thermische uitzetting van kleppen is wat Flowcomm betreft voorgoed verleden tijd. Klephuizen van onze fabrikant Bardiani zijn geproduceerd uit massief stafmateriaal. Het resultaat: een massieve body met nauwe toleranties. Eventuele vervorming van onze kleppen, onder invloed van uitzetting door temperatuurverschillen van het leidingwerk, blijft daardoor tot een minimum beperkt

Duurzame werkwijze

Betrouwbare producten & services

Ontzorging van A tot Z

POMPEN

Door onze jarenlange ervaring met pompen biedt Flowcomm een pasklare oplossing voor iedere food-applicatie. Van simpel-maar-doeltreffend tot zeer veeleisend, bijvoorbeeld op het gebied van geluid of trillingsniveau. Met speciale aandacht voor lange stand tijden van afdichtingen en lagersA

Duurzame werkwijze

Betrouwbare producten & services

Ontzorging van A tot Z

BUIZENWARMTEWISSELAARS

Flowcomm voert de complete range van MBS: warmtewisselaars voor sanitaire, niet-sanitaire en farmaceutische toepassingen. Specifiek voor voedingsmiddelen leveren we monotube, multitube, horizontale en verticale geschraapte warmtewisselaars. Wanneer we samen de juiste hebben geselecteerd, is er nog maar één ding van belang. Kan hij pasklaar worden ingebouwd? Het antwoord is: ja. Alle aansluitingen worden klantspecifiek verzorgd, zonder meerprijs.

Duurzame werkwijze

Betrouwbare producten & services

Ontzorging van A tot Z

Duurzame werkwijze

Betrouwbare producten & services

Ontzorging van A tot Z


heb je vragen?

Neem contact op met de experts.

Kom langs op locatie

Tinstraat 6, 4823 AA, BredaOF mail ons

info@hyprosys.com

terugbelverzoek

Binnen 4 uur bellen we je terug.© 2003 - 2024 - Connecting Processes BV | Branded by BRANDBITS®